Reviews 

''Veilige bedding waarin ik diep kon gaan om vervolgens mezelf weer terug te vinden. Jouw begeleiding is puur, écht, betrokken en liefdevol. Echt een prachtige spirituele reis was dit weer.'Dankbaar. ''Jacqualine

''Lieve Es, dankjewel voor het delen van jouw gaven. Voor het faciliteren van de diepgaande zielsverbinding;met mijzelf, de ander, en het universum. De inzichten, liefde en warmte, waren net als de heerlijke lunch een cadeau voor mijzelf! '' Iris 

''Ik wist niet wat ik moest verwachten maar wat een intense en bijzondere dag was dit. Ik ben heel erg met mijzelf geconfronteerd. Tevens veel negatieve gevoelens los kunnen laten. Echt een aanrader als je met vragen over jezelf zit.'' Suzan 

''De muziek brengt je dichterbij je gevoel, en verdiepende inzichten''. A 

''Een confronterende helende dag op een prachtige locatie in rust aan je uitdagingen werken.'' B. 


 Women retreat 

Deze dag is om in diepe verbinding te gaan met jezelf. Uit je hoofd, naar je hart en in je lichaam te komen. Ik neem je mee op een transformerende reis waarin jij jezelf in alle lagen opnieuw mag ontmoeten. In verbinding gaan met jezelf en vanuit daar met een ander. Alle antwoorden zitten al in jou. Leer te luisteren naar de fluistering van je eigen hart. 

We laten los wat je niet meer dient zodat je terug in verbinding gaat met je ware zijn. Durven luisteren naar jezelf, vertrouwen krijgen in je intuïtie, je dromen zien, je diepste verlangens voelen en jezelf omarmen vanuit kracht en kwetsbaarheid. Voel je gezien, gehoord en gedragen en laat je meevoeren op deze prachtige reis naar je binnenwereld. 

Als sjamanistisch heler neem ik je mee op reis naar de verschillende lagen in jezelf. Dit doe ik door middel van ceremonies en krachtige energetische oefeningen waarin je loslaat wat je niet meer nodig hebt. Helen vanuit jezelf door in stilte naar binnen te keren. Jezelf en je eigen kracht erkennen en leren hoe jij kan luisteren naar jouw ziel en dromen. 

Programma 

Tijd; 10.45 start tot 16.45 uur 

zaterdag 20 januari 

  • In stilte jezelf en elkaar ontmoeten op zielsniveau. 
  • Sjamanistische ceremonie; onder begeleiding van mijn drum en klank open ik de dag en creëren we een ‘sacred safe space’ waarbij er een intentie geplaatst wordt. 
  • Energetische oefeningen; loslaten wat jou niet meer dient.
  • Contact maken met de natuur; voel de rust van de natuur en kom in verbinding met jezelf
  • Thuiskomen; jezelf durven zien en zijn.
  • Sjamanistische selfhealing ceremonie; ruimte geven aan jouw eigen wijsheid en zelfheling
  • Ceremoniele afsluiting van de retraite. 

Locatie 

Deze dag verblijven we op een prachtige natuurplek in Lochem waar er ruimte zal zijn om de rust van de natuur te voelen en in verbinding te komen met jezelf. 

Jouw investering voor de gehele dag is € 180,-. Dit is inclusief lunch, lekkernijen en thee.

Er is plek voor een kleine groep van maximaal 12 personen. 

Aanmelden ''One day  retreat''

20 januari

Stuur mij een mailtje dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Heb je nog andere vragen over deze dag. Voel je dan vrij om te appen  bellen of mailen.  

06-57722735.

warme groet, Ester 

Using Format