Reviews

''In de lesdagen die we hebben gehad heb ik stukken van mezelf ontdekt die ontdekt wilden worden. Ik heb mezelf onwijs beter leren kennen. Het ontdekken van spiritualiteit heeft mij veel rust gegeven in een moment van veel verdriet. Ik ben erg dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken en het heeft me leven positief verandert''. Y. 

'' Wat een magische ervaring waren deze dagen. Ik heb mezelf en mijn eigen gaven op een diep spiritueel niveau leren kennen waarvan ik niet eens wist dat dit mogelijk was.'' S. 

''In de cursus met Ester heb ik een mooie nieuwe stap gezet om dieper bij mezelf te komen. Met name meer vertrouwen op je eigen gevoel was iets wat ik zelf heel diep had weggestopt. Alleen al het aanraken van dit gevoel was voor mij een fantastisch ervaring omdat ik van nature heel veel in mijn hoofd zit. Ester wist ons elke les weer bij onszelf te brengen door erg fijne rustgevende meditatie oefeningen. Vanuit deze plek hebben wij prachtige intuïtieve gaven aangeraakt en leren vertrouwen op ons gevoel met prachtige onderlinge ervaringen tot gevolg. Het was een geweldige eerste stap in een reis die ik graag nog verder wil aangaan.'' Nycon 


''De cursus vond ik heel fijn en leerzaam.  Er was een heel warm liefdevol gevoel binnen de groep tijdens elke sessie was er plek voor iedereen zijn kwetsbaarheid en emotie. Ik heb weer mogen zien hoe we allemaal elkaar spiegelen en hoe fijn het is om m'n ervaring met iemand anders op een diep niveau te mogen delen. Ik heb veel nieuwe tools geleerd zoals een lezing geven, pendelen en meer. Ik heb mijn spirit guides mogen ontmoeten en weer een stuk van mijn innerlijk kind mogen helen en liefde geven. 
Ik heb healings mogen geven en ontvangen. 
Overal een heel mooi ervaring!'' Yael 


Cursus‘Verdieping intuïtieve gaven’

Ben jij gevoelig? Ben je bewust dat je meer waarneemt, ziet, hoort, weet of voelt dan iemand anders? Maar weet je nog niet wat je hiermee kan of wil?

Wil je leren hoe jij jouw natuurlijke gaven ontwikkelt en hoe je in je eigen energie kan blijven? Ben jij nieuwsgierig naar jouw spirituele pad en sta je open voor het verruimen van je bewustzijn?

Als Shamanic healer neem ik je graag mee op reis terug naar jezelf. Tijdens deze cursus leer je om verbinding te maken met jouw gaven en deze op verschillende manieren in te zetten. Je leert om vertrouwen te krijgen in jezelf en te durven luisteren naar je intuïtie; de zachte stem van je hart en je onderbuikgevoel. Je leert jouw eigen waarheid te erkennen en in te zien dat wat je binnenkrijgt (ziet, hoort, voelt, weet) ook daadwerkelijk klopt. Je leert om goed te aarden zodat je vanuit daar krachtig en veilig in jezelf kan landen en het leven kan creëren wat je vanuit jouw hart wenst. Je zal leren om jezelf in balans, in je centrum te krijgen en om vanuit daar contact te maken met jouw gaven en talenten

Deze cursus zal in een kleine groep gegeven worden zodat er een ‘’Sacred Safe Space’’ gecreëerd wordt. 

De volgende onderwerpen zullen sowieso aan bod komen;

  • Aarden en de energie van andere afvoeren
  • Afstemmen op je hoger bewustzijn
  • Sjamanistische trance reizen maken 
  • Verschillende reading technieken 
  • Jezelf een healing geven (op Sjamanistische wijze) 
  • Omarmen van de stilte d.m.v. meditatie
  • Contact maken met je ‘spirit team’ Leren luisteren naar je hart 

Durf jij te leren om naar jouw hart te luisteren en in je eigen kracht te staan? Geef jezelf dan op voor deze teaching.

Betreft: 5 bijeenkomsten

Aantal: minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers

investering in jezelf: € 450,-

Overige informatie:

- Deze cursus is een persoonlijk leertraject waarbij het de bedoeling is meer kracht en balans te genereren in jouw leven.

Ga je mee op deze prachtige reis? 

Heb je nog vragen over deze teaching of wil je een plekje reserveren? Stuur dan een mailtje of neem contact op:

06-57722735

Using Format