Cursus "Vrouwenheling: een spirituele reis naar innerlijke verbinding"

Gedurende 6 bijeenkomsten ga je aan de slag met: 

-        Omarmen van je verborgen schaduwkanten;

-        Helen van je eigen baarmoedertrauma en diepgewortelde vrouwelijke wonden; ontdek de kunst van diepe spirituele verbinding met jezelf en je zusters;

-        Aankijken van collectieve pijn;

-        Bundelen van kracht, kwetsbaarheid en vrouwelijke energie;

-        Ontwaken van jouw sensuele energie, je eigen verlangens erkennen en je hart openen voor jezelf.

Deze cursus is een reis naar de diepere lagen van vrouwelijke heling. We zullen ons richten op het helen van baarmoedertrauma's en het verlichten van voormoederlijke pijn. Samen zullen we blokkades transformeren en collectieve onderdrukking doorbreken. Daarnaast zullen we werken aan het laten ontwaken van jouw vrouwelijke sensuele energie.

Als Sjamanistisch healer nodig ik je uit om met mij mee te gaan op deze ontdekkingsreis. Hier zul je leren wie je werkelijk bent als vrouw. We richten ons op het helen van je eerste en tweede chakra, het onthullen van je kwetsbaarheid en het omarmen van je innerlijke kracht. Je zult je vrouwelijke intuïtie omhelzen en herkennen en je sensuele kant verkennen terwijl je stappen zet om je trauma's te transformeren.

Laten we elkaar erkennen als zusters en onze kracht, kwetsbaarheid en vrouwelijke energie bundelen. Dit bereiken we door middel van sjamanistische ceremonies, energetische heling, opstellingen en rituelen.

Wat kan ik verwachten?

In deze cursus zullen we elkaar liefdevol confronteren, want groei gaat vaak hand in hand met uitdagingen en confrontaties. Het is een reis waarin je jezelf toestemming geeft om volledig en authentiek te zijn, zodat je je vrouwelijkheid kunt eren en de balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie kunt herstellen.

Als vrouw dragen we niet alleen onze eigen trauma's, maar ook de last van collectieve pijn. Ben jij bereid om deze pijn te omarmen en te transformeren? Onze reis zal ons zes keer samenbrengen en ergens tijdens deze periode, als jij er klaar voor bent, hebben we de mogelijkheid om deel te nemen aan een zweethutceremonie. Het is geen verplichting maar het kan een krachtige bron van heling zijn als jij er klaar voor bent. 

Het wordt prachtig, intens, helend en leuk! Want niet alles hoeft zwaar te zijn, we gaan ook plezier maken met elkaar tijdens deze reis. 

Praktische informatie:

Groep 1  ( VOL) 
Data: 14 januari       11 februari       3 maart       7 april        5 mei        9 juni

Groep 2  ( Nog aantal plekken beschikbaar ) (VOL)
Data: 18 februari     10 maart      24 maart     13 april      12 mei     8 juni 


Tijd: 11.30 tot 14.30 aanvang vanaf 11.15 uur is de deur open. 

Een waardevolle investering in jezelf van € 495,- opent de deur naar zes bijzondere zondagmiddagen, van 11.30 tot 14.30 uur, waarin we samen zullen groeien en genezen. 

Om je plekje te reserveren, vraag ik vriendelijk het volledige bedrag in één keer over te maken. In uitzonderlijke gevallen kan, in overleg met mij, betaling in twee termijnen worden overwogen. Deze reis begint met de keuze om in jezelf te investeren en je plek te verzekeren in deze bijzondere cirkel van groei en transformatie.

In thee en versnaperingen wordt voorzien.

Extra info: Voor diegenen die er dan klaar voor zijn, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een krachtige zweethutceremonie. Deze zal in het voorjaar plaatsvinden. Dit kost extra € 124,- voor een hele dag.

Tot snel mooie vrouw!  Liefs Ester

Ga je mee op deze prachtige reis? 

Heb je nog vragen over deze teaching of wil je een plekje reserveren? Stuur dan een mailtje of neem contact op:

06-57722735

Using Format