Over mij, 

Al van kleins af aan voel, weet en zie ik meer dan beschouwd wordt als 'normaal'. Met deze spirituele gaven heb ik een lange tijd niets gedaan en heb ze zelfs vaak onderdrukt. Ondanks dat bleef mijn gevoeligheid hiervoor als een rode draad door mijn leven lopen.  

Nadat ik afgestudeerd was aan de kunstacademie werkte ik een paar jaar als docent. Op mijn 28e besloot ik alles achter mij te laten in ruil voor een reis naar Nepal zonder eindbestemming. Tijdens deze twee en half jaar durende reis door Azië en Australië heb ik de meest bijzondere momenten en avonturen beleefd, en heb ik mezelf echt leren kennen. 

Nadat ik terugkwam van mijn reis en mijn dochtertje geboren werd, werd ik door verschillende gebeurtenissen in mijn leven tot stilstand gebracht. Een lange tijd durfde ik mijn pijn en verdriet niet aan te gaan, maar nu was het de juiste tijd. Mijn innerlijke reis begon. Voor mijn gevoel lag alles overhoop maar dit bleek voor mij de weg naar heling en transformatie te zijn.

Door een ayahuasca-ceremonie ben ik op het pad van het sjamanisme terechtgekomen, en besloot ik om naast mijn werk als docent fotografie in de leer te gaan bij een sjamaan om de weg van het sjamanisme te leren. Hier ontwikkelde mijn spirituele gaven zich weer en leerde ik hoe ik deze op een krachtige manier kan inzetten om mensen te helpen. 

Nu, een aantal jaar later, werk ik als sjamanistisch genezer en  ben ik aangesloten bij de Susquehannock Crow society. https://www.crowsociety.com/crow-society/the-susquehannock-tribe Daarnaast heb ik mijn opleiding tot Holistisch therapeut afgerond. 

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik weet wie ik ben en wat ik wil in dit leven: mensen vanuit mijn hart helpen in hun proces naar bewustwording, groei, heling en transformatie, om daarbij mijn eigen gaves in te zetten samen met de opgedane kennis vanuit het holisme en sjamanisme. 

Naast dat ik vanuit mijn praktijk mensen begeleid in hun proces, organiseer ik ook retraites en soundhealings op deze bijzondere dagen  neem ik de mensen mee op reis. Terug naar zichzelf. 

Using Format