'De klanken, frequenties, energie, (de mooie stem van Rowena, de lichttaal van Ester, de intuïtieve drums en andere sjamanistische instrumenten). Er gebeurde veel van binnen en buiten me, ook wat ik niet met m'n verstand kan verklaren. Het trilde oude troep los en liet de energie meer en beter stromen, voelde me letterlijk lichter erna. In geluid zit zo veel heling, zonder zware gesprekken, verklaren of graven, enkel aanraken en weer laten stromen'' R. 

''Ik heb nu twee keer een soundhealing gevolgd waarbij ik iedere keer net iets anders wat ik op mijn reis tegenkwam. De klanken en geluiden gaven mij diepe ontspanning, trilde weerstand los en zorgde dat ik mijzelf meer opende. De oefeningen gaven inzicht en het eten was heerlijk. Alles bij elkaar voelde het als een echt cadeautje aan mijzelf.'' I.

SOUNDHEALING 11 september  2022                 

 Van 12.00 tot 16.00 uur  

Adres: Babberichseweg 23 Zevenaar 

Tijdens deze middag nemen wij jou mee op een prachtige reis in jezelf. Door de verschillende trillingen en frequenties van instrumenten en de klanken van onze stem kom je in een diepe ontspanning en maak je een reis vanuit je hoofd naar je hart. Hierdoor kom je weer in contact met je intuïtie, met je gevoel en wat je mag loslaten. Het heeft een diepe helende werking voor je lichaam en geest. Wij stemmen ons af op de groep en voelen intuïtief wat er speelt in ieder. Dit nemen we mee tijdens de energetische oefeningen en de Soundhealing. 

Jij.. gaat er met een open hart in,  durft de diepte in jezelf te ervaren en te genieten. Wij geven jou inzichten en een hoop liefde mee zodat jij vertrouwen krijgt in jezelf en alles wat jij tegenkomt op jouw pad.

Deze middag is er plek voor een kleine groep mensen.

Investering in jezelf: €95,- 

Programma: 

- Connectie maken en intentie zetten  

- mediatie & energetische oefening 

- Soundhealing; tijdens deze reis  lig je heerlijk onder een dekentje op een yogamatje. 

- Persoonlijke reading met een inzicht 

Wij zorgen voor alles inclusief thee fruit,  lekkere hapjes en een dosis humor. Jij... neemt warme sokken of je pantoffels mee ;) 

Fijn dat jij er 17 juli bij bent!  Stuur een mailtje of een appje dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Ester: 06-57722735.

Tot snel! 

 Rowena & Ester 


Using Format