Ga je met ons mee naar een driedaagse retraite in het prachtige Drenthe? Waarbij we in verbinding gaan met onze vrouwelijke kracht. 

Kom tot rust en kom thuis in jouw essentie. Wat zijn jouw verlangens? Herinner weer wie je bent. Voel je gezien, gehoord en gedragen door andere vrouwen, en ontdek dat er niets magischer is dan vrouwen die elkaar steunen. Laat je meevoeren in deze prachtige reis naar je binnenwereld, en kom als herboren thuis.


''When women gather, magic happens''

> Ancestor healing
> Soulreading
> Sjamanic healing, vuurceremonie, sterrentaal
> Herstellen van vrouwenlijnen
> Terug gaan naar de vrouwelijke essentie
> In eigen kracht komen, loslaten van alles wat niet meer dient
> Stembevrijding; jezelf laten horen
> Stromen van je vrouwelijke energie
> Liefde en rust in jezelf ervaren.
> Elkaar ontmoeten als 'zusters' 
> De helende kracht van vrouwencirkels

Programma 

Vrijdagavond   07-04-2023   

 • In stilte jezelf en elkaar ontmoeten op zielsniveau. 
 • Sjamanistische opening ceremonie; onder begeleiding van drum en klank openen wij de retraite en creëren we met elkaar een ‘sacred safe space’. 
 • We eren onze “ancestors” en plaatsen een persoonlijke intentie. 
 • Vuurceremonie; we sluiten de avond af met vuurceremonie

Zaterdag 08-04-2023

 • Ochtendritueel; d.m.v van ademhaling en lichaamswerk activeren we onze vrouwelijke energie om in zachtheid de dag te beginnen. 
 • Vrouwencirkel; in verbinding met elkaar creëren we veiligheid om je vrouwelijke kracht te omarmen, een cirkel waarin we als zusters elkaar dragen, elkaar zien, en elkaar horen. We ruimen op, laten los en helen met elkaar d.m.v klank en stembegeleiding. Laat liefde je dragen
 •  Sjamanistische ‘’Ancestor’’ healing; 
 • Vuurceremonie; We eren het vuur en onze vrouwelijke krachten. We Laten onze angsten los en maken zo ruimte voor onze verlangens. 

Zondag 

 •  Trance Reis naar je hart onder begeleiding van drum en stem.
 • Thuiskomen in de cirkel; jezelf durven zien en zijn.
 • Persoonlijke soulreading; Je krijgt een persoonlijke reading in privé setting. Hiermee geven we jou inzichten en houden wij jou liefdevol een spiegel voor.
 • Ceremoniele afsluiting van de retraite. 

We overnachten in  een magisch verborgen plek in DRENTHE: ''DE STILLE KRACHT''. Met 3,5 hectare overweldigende natuur en alle ruimte om tot jezelf te komen in de wilde tuin of bij het vennetje. Je verblijft  in een authentieke Drentse schuur die omgebouwd is tot een unieke en sfeervolle groepsaccommodatie en slaapt op een heerlijk bed in één van de gedeelde slaapruimtes waar genoeg privacy is voor ieder. 

De investering voor deze driedaagse zijn, inclusief overnachting met ontbijt, 2x lunch, 1x diner en versnaperingen. 
Jouw investering € 495,- 
datum: 07-08-09 april 2023


Met wie ga je mee?  Met mij natuurlijk ;)  en met mijn tweeling zus Stefanie die ook een eigen praktijk heeft in Veenendaal. 

Heb je nog andere vragen over de retraite? Voel je dan vrij om te appen mailen of  bellen. 

Liefs Stefanie & Ester 


''Vanuit zielsverbinding en liefde begeleidt ik mensen op weg naar hun hart. Met mijn invoelende en mediamieke eigenschappen laat ik jou zien wie jij werkelijk bent, wat jouw verhaal is, wat je mag leren en welke overtuigingen je los mag laten. Ik werk vanuit een Holistische werkwijze en laat me leiden door wat er aangereikt wordt vanuit de spirituele wereld.'' 

Stefanie 
www.dewegnaarjekern.nl


''Vanuit mijn eigen praktijk werk ik als energetisch healer en begeleid ik in hun proces naar bewustwording en zelfheling. In combinatie met mijn spirituele gaven en  opgedane kennis vanuit het Holisme en Sjamanisme neemt ik mensen mee op reis terug naar hun hart. ''

Ester

Wat mooi dat jij met ons meegaat! 

Aanmelden Retraite 

Stuur ons een mailtje  dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Heb je nog andere vragen over de retraite? Voel je dan vrij om te appen  bellen of mailen.  

Ester: 06-57722735.

Tot snel! 

Stefanie & Ester 

Using Format