Reviews retraite 

 "Wat een prachtige en liefdevolle ervaring was deze retraite! Het voelde als thuiskomen bij mezelf en het was echt voeding voor mijn ziel. De soundhealings waren heel bijzonder en raakten echt diep van binnen, het heerlijke eten door Rowena bereid, de oprechte aandacht van Ester en Rowena en de zeer liefdevolle en ontspannende massage van Narmada...het was echt zo fijn. De energetische behandeling door Ester sloot helemaal aan op het thema dat bij mij speelde. Bijzonder mooie contacten ook met de groep. Alles stroomde weer en het heeft een hoop in werking gezet. Dank jullie wel!" Jacqualine 

Lieve Ester en Rowena, 
'' Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de magische reis die ik onder jullie begeleiding heb mogen maken. Ester en Rowena scheppen een veilige bedding, waarin ik me meteen vertrouwd voelde. De geur, de klanken, het energetisch werk: het voelde als thuiskomen! 
Deze vrouwen werken vanuit hun hart, en dat is zo ontzettend voelbaar! 
Dus, wil jij ook helen en weer verbinden met jezelf, reis dan ook met Ester en Rowena mee. ''
Met heel mijn hart,
  ''Sanne-Marieke'

'' De lessen, oefeningen , gesprekken, alle sessies waren prachtig na afwisselende opdrachten om even te reflecteren. Waar ik niks meer voelde daar opende ik weer en kon ik lagen van mezelf zien en verwijderen. Vrouwelijke mooie kracht was de aanwezige energie. Dansen rond het vuurkolf en zingen onder de maan. Respect en bedankt voor alles ik heb genoten en zal zeker terug komen. Nette slaap kamers met nette douche ruimtes en zelfs bad. Alles prima verdeeld voor ieder zijn eigen space.  The way out… is in, go and feel deep in your soul '' Tunde 

Ga je met ons mee? 

 Naar een tweedaagse retraite waarbij het gaat om je vrouwelijke kracht? Wat voel je? Wat heb jij te zeggen, wat draag je mee wat  losgelaten mag worden en hoe kom je bij jouw eigen kracht?   

Stilstaan bij jezelf is een cadeautje voor je ziel. En wij begeleiden jou op deze prachtige reis. 


Programma 

ZATERDAG  25-02-2023   Met onder andere; 

  • Ontvangst kennismaking 
  • Geleide meditatie en neerzetten van een intentie
  • Sjamanistische Soundhealing; laat je meevoeren in een diepe trance van heldere klanken met live muziek, lichttaal en zang. Door de helende frequentie worden er blokkades in je lichaam geopend en kan er weer energie stromen.
  • Vanuit je hoofd in je hart; inzicht krijgen over je negatieve overtuigingen 
  • Ontmoeting met je innerlijk kind; hoe maak je contact met je innerlijk kind, hoe kom je achter haar verlangens en hoe pas je dat toe in het nu. 
  • Vuurceremonie; tijdens deze ceremonie eren we het vuur en je vrouwelijke krachten. We Laten onze angsten los en maken zo ruimte voor onze verlangens. 

Tijdens het programma nemen wij de ruimte om te voelen en te zien wat er speelt. Op deze manier stemmen wij ons energetisch op de groep af en bepalen wij wat er nodig is in het moment. Het kan hierdoor gebeuren dat wij intuïtief besluiten om een andere draai aan het programma te geven

ZONDAG 26-02-2023 

  • Yoga Nidra; dit wordt ook wel de yogi slaap genoemd. Je werkt toe naar een complete fysieke mentale en emotionele ontspanning. hierdoor worden spanningen die je onbewust vasthoudt verwerkt.
  • Sjamanistische soundhealing; laat je meevoeren in een diepe trance van heldere klanken met live muziek, lichttaal en zang. Door de helende frequentie worden er blokkades in je lichaam geopend en kan er weer energie stromen.
  • Body work; door verschillende oefeningen kom je weer volledig in contact met je lichaam, word je bewust waar je schaamte ligt, en ga je op zoek naar het punt van complete overgave met daarmee dus de vrijheid in jezelf. 
  • Persoonlijke soulreading; Je krijgt een persoonlijke reading in privé setting. Hiermee geven we jou inzichten en houden wij jou liefdevol een spiegel voor. 

OVERNACHTING

 We overnachten op een prachtige locatie in de natuur omgeven door fruitbomen, weides en bos! De locatie ligt vlakbij Utrecht in Cothen. Je slaapt op een heerlijk bed in één van de gedeelde slaapruimtes waar genoeg privacy is voor ieder. Je wordt in de ochtend door ons gewekt met een heerlijk ontbijt.  Slaap je liever buiten? Dat kan! Je mag namelijk ook een tentje meenemen en deze onder een van de fruitbomen in de weide neerzetten. 

Wat staat er eigenlijk op het menu?

Deze twee dagen staan niet alleen voor het voeden van onze ziel, maar ook voor ons lichaam. “My body is my temple”. Laat je verassen door een veelzijdige culinaire trip, waarbij je smaakpapillen zullen reizen van India naar Indonesië en Thailand. Biologisch, vegetarisch, glutenvrij en met liefde bereid door Rowena! 

Massage 

Wil je ook genieten van een diepgaande ontspanningsmassage tijdens deze tweedaagse? Dat kan want dit weekeind gaat er een fantastische masseuse met ons mee! 

WAT BETAAL JE VOOR DEZE BIJZONDERE TWEEDAAGSE? 

De kosten voor deze tweedaagse zijn, inclusief overnachting met ontbijt, 2x lunch, 1x diner en versnaperingen €420,- 

Wil je er ook een massage bij? Massage voor 45 minuten = €60,-  Massage voor 30 minuten = 45,- 

Data retraite;

25-02-2023  tot en met 26-02-2023   

Met wie ga je mee? 

''Sinds een aantal jaar run ik mijn eigen praktijk in een therapeutencentrum in Arnhem als medium, energetisch healer, holistisch therapeute en coach.''

Rowena

www.reikirowena.nl

''Vanuit mijn eigen praktijk werk ik als energetisch healer en begeleid ik in hun proces naar bewustwording en zelfheling. In combinatie met mijn spirituele gaven en  opgedane kennis vanuit het Holisme en Sjamanisme neemt ik mensen mee op reis terug naar hun hart. ''

Ester 

www.estertak.com

Aanmelden Retraite 

30-07-2022 tot en met 31-07-2022

Super dat je meegaat! Stuur ons een mailtje welk weekend je met ons meegaat dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Heb je nog andere vragen over de retraite? Voel je dan vrij om te appen mailen of  bellen. 

Ester: 06-57722735.

Tot snel! 

 Rowena & Ester 


Using Format