Lichttaal

Lichttaal is de taal van je ziel, je oertaal of ook wel je energetische blauwdruk genoemd. De taal die vanuit je hoger bewustzijn door je heen stroomt en geen verstaanbare woorden kent die wij als mens met ons hoofd kunnen begrijpen.

Het is de taal van je hart en wordt ook wel de sterrentaal of de oude taal genoemd. In de lichttaal zitten codes, klanken en woorden met een helende frequentie die op elke mogelijke manier geuit kan worden. Dit kan zijn door praten, schrijven, zingen of schilderen, maar zal door ieder mens anders worden uitgedrukt. Op het moment dat het door je heen stroomt gebeurt er precies wat er nodig is en zal je ziel alles verstaan. De lichttaal helpt om blokkades vrij te maken en te helen op emotioneel, spiritueel, mentaal en energetisch niveau voor jezelf en anderen. De afgelopen jaren zijn er veel mensen die deze activatie in zichzelf hebben meegemaakt en dit nu inzetten om andere mensen te helpen in hun helingsproces. Zo ook bij mij. 

Ik gebruik deze prachtige taal tijdens de healings en ceremonies die ik geef . Ook teken of schrijf ik vanuit deze bron. Hieronder een aantal van de tekeningen die ik maak met deze frequentie.

Wil jij ervaren wat het met jou doet  als jij deze taal mag ontvangen? Kom langs voor een healing.  

Persoonlijke lichttaal tekening 

Het is mogelijk om een persoonlijke lichttaal tekening met boodschap te ontvangen. Dit kan je voor iemand doen of jezelf cadeau geven. De kracht en frequentie van de tekening en de symbolen die hierin verwerkt zijn werken door in je gehele systeem.  

Binnen twee weken ontvang je de tekening met persoonlijke boodschap. 


Using Format